Durex Select ile renkli pozisyonlar

17 Ekim 2007 Çarşamba by Adv-Man





Hatırlar mısınız Kalamış Marina’nın halka açık olduğu zamanları.
Sahil hattı boyunca sıralanan baloncuları ve etraflarında zır, zır “balon alın bana” nidalarında ağlayan yaşıtlarımızı.
İşte o günlerden bir gün çocukların ağlaması kesilmiş, şaşkın bakışlarla gülücükler havaya hakim olmuştu. Çünkü içlerinden bir tanesi klişeden sıyrılıp uzun, ince balonlardan çeşitli hayvan ve insan figürleri yaparak balonculuk kariyerine sanat katmıştı.
İyi bir el becerisi gerektiren bu gösteri tadında yapılan balonlar oldukça ilgi çekerdi. Fakat tuhaftır ki yaygınlaşması gereken bir aktivite bir anda ortadan kayboluverdi. Tek tük yerlerde rastlasam da sanırım artık balon algısı bizim bebelerin kati surette ilgisini çekmiyor.

Neyse konumuza geri dönelim
Kreatif grup bu balon aktivitesinden yola çıkarak çok eğlenceli ve ürünü anlatan renkli bir ilan hazırlamış.
Ürün, biz erkeklerin yabancısı olmadığı :) Durex Select adlı renkli ve kokulu bir prezervatif. Yabancısı olmadığımız derken lafın altında hinlik aramayın. Ürün portföyüne yeni giren bir prezervatif değil. Ha, bu reklamının yapılmayacağı manasına gelir mi, tabiî ki de gelmez. Zira bu konuda üretim gerçekleştiren çok sayıda rakip var.

Peki bu rakiplerden nasıl sıyrılırız?
İşte bu şekilde.
Renkli prezervatifleri esprili ve dikkat çekici bir şekilde hazırlayıp yanlış görüntülere mahal vermeden kamasutra sanatıyla birleştirirsek (neden sanat derseniz, insan ergonomisinin en uygun şekillerde oluşturabileceği mükemmel bir görüntü için derim) hedef kitle üzerinde derin bir etki bırakır markalaşma hızında rakiplerimizden sıyrılırız.

Güzel iş.

Filed under having  

0 yorum: