Terbiyesiz Herif !

27 Ekim 2007 Cumartesi by Adv-Man



Hayır, yanlış anlamayın tutucu bir adam değilim, hatta tam tersi bazı gerçeklerin ala nanen gösterilmesi gerekliliğine sıkı sıkıyı bağlıyımdır. Ama tabi bunun bir ürün bazında değil de bir sosyal projede gerçekleştirilmesini daha mantıklı bulurum. Çünkü ürünü pazarlama açısından satışlarını kötü etkileyecek bir etkene kimse yol açmak istemez. Sonuçta reklam hazırlarken hedef kitlemizi araştırır; demographic yapısı üzerinde bir takım araştırmalarla daha yararlı sonuçlara ulaşırız. Tutup ta Suudi Arabistan’da krem reklamı yaparken cırıl bir hatunun duş sonrası ipeksi tenine krem uygulamasını göstermeyiz.

Neyse uzattım ve dolandım. Ama en azından öğrenci arkadaşlarımıza öğrendikleri teoriler hakkında bir pratik vermiş oldum.

Neden böyle bir başlık attığımı merak ediyorsanız ilk söyleyeceğim şey şu olur; Yurtdışında da gerçekten boktan işler olabiliyormuş. İkinci olarak ta bu tarz bir anlatım kadınlara hakarettir. Üçüncüsü de madem böyle bir sosyal mesaj verme isteğiyle yanıp tutuşuyorsun neden bu kadar yavşak bir tavırla bunu gerçekleştiriyorsun.
Ne sloganına nede ürününe yakışan bir hareket de bulunuyorsun.

Bir kere adam neden güler?
“Oh bak götürüyorum manitayı, sen anca oturursun dallama seniii” gibisinden bir mesajla beraber neden “Offf bıktım sevişmekten, kahretsin hatunlar bana hasta; Ih, Ih tabi canım seviyorum seni; kıh kıh kıh sen öyle san”(içinden düşünme) böyle bir anlam daha çıkartıyorum anlamıyorum.

Eminim bayanlar bu fotoğraftan feci iride olmuşlardır.
Neden kadın hep bir pozisyon üzerinde gösteriliyor, neden sürekli kadın sex’in tanımını yapan bir canlı olarak afişe ediliyor? Ben açıkçası bu fotoğraflarda onu görüyorum. Tabi doğanın gerekleri vardır ama bunu bu kadar adice göstermemiz hakkını bize vermez. En uyduruk porno dergilerde bile böyle bir görüntü yoktur. Hayır, anladık mesaj veriyorsun “sevişirken korun” diyorsun ama olmamış be kardeşim.
Okuduklarınızdan efeminen yönü ağır basan bir erkek olarak hayal etmeyin beni. Ben sadece bu tarz işlere gıcık oluyorum o kadar.

Bu arada sıçtınız. Bu ilanlarla beraber erkek arkadaşlarına gözlük alacak bayanlar artık hedef kitleniz değil. Belki bir Ray-Ben mağazasında en sevdiğim klasik modelden alıyorlardır.
Patlasın abi içinizde, iğrenç ilanlar olmuş, leş, berbat, felaket. Bu ilana olur diyen markayı da, neyse hadi selametle.

Filed under having  

0 yorum: